Onze eeuw, jouw lijst: de beste muziek van de afgelopen 21 jaar in 'NPO 3FM Top 999 van deze Eeuw'

dinsdag 14 september 2021

Wat hebben Billie Eilish, Arctic Monkeys, Coldplay, De Jeugd van Tegenwoordig en Tame Impala met elkaar gemeen? Alle acts brachten hun eerste plaat na de eeuwwisseling uit en zijn daarmee de muzikale helden van deze Eeuw!

Grote kans dat je ze daarom vanaf maandag 20 september terughoort in de 'NPO 3FM Top 999 van deze Eeuw': de enige lijst met de allerbeste muziek van de afgelopen 21 jaar. Onze eeuw, jouw lijst! Of Tame Impala ook dit jaar die felbegeerde eerste plaats weet te behalen, dat bepaalt de luisteraar. Er kan nog tot en met deze vrijdag gestemd worden via 3fm.nl/999. 'Partij voor de Vrijdag'-dj's Rob Janssen en Wijnand Speelman (AVROTROS/KRO-NCRV) gaan deze woensdag, donderdag en vrijdag het land in om de zwevende kiezer te overtuigen.


Woensdag 15 september
Tijdens het 'Het Betere Werk' (AVROTROS) zijn Rob en Wijnand vanaf 10.30 uur te vinden op de middelbare school KSG Apeldoorn, waar ze stemmen gaan verzamelen op het plein. In Zutphen beginnen de twee om 14.15 uur in het programma 'Twee Vier' (AVROTROS) met een "heitje voor een karweitje" in ruil voor stemmen. In de middag om 17.15 uur zijn ze in een verzorgingshuis in Deventer om tijdens 'Welkom Bij De Club!' (BNNVARA/VPRO) daar diner te serveren en stemmen te ronselen.

Donderdag 16 september
's Ochtends om 8.20 uur delen Rob en Wijnand bij een tankstation in Eemnes bij 'Sanders Vriendenteam' (BNNVARA) koffie uit in ruil voor stemmen. Die middag bij 'Twee Vier' (AVROTROS) om 15.15 uur zijn ze in een winkelstraat in Den Bosch te vinden om het winkelende publiek te laten stemmen. 's Avonds delen ze om 19.30 uur tijdens 'Vrij' (BNNVARA) bier uit in ruil voor stemmen bij een studentenborrel in Breda.

Vrijdag 17 september
Van 12.00 tot 14.00 uur zijn Rob en Wijnand live vanaf een plein in Tilburg te horen met het programma 'Radio Op 'n Broodje' (AVROTROS) om hun stemcampagne passend af te sluiten,

Over de '3FM Top 999 van deze Eeuw'
Van die ene dancetrack die je voorbij hoorde komen 's nachts op Lowlands, de band die je in je hart sloot en waar je altijd fan van bleef sinds dat ene nummer, van het liedje dat je doet denken aan de liefde van je leven tot de guilty pleasure die je altijd samen met je vrienden zingt: je hoort in de '3FM Top 999 van deze Eeuw' de beste muziek voorbijkomen van de afgelopen twintig jaar en een beetje, samengesteld door de luisteraars zelf. De lijst wordt van maandag 20 september tot en met vrijdag 24 september uitgezonden. Je hoort de lijst dagelijks tussen 06.00 en 00.00 uur, op de laatste dag hoor je de nummer één voor 18.00 uur, daarna sluit Sander Hoogendoorn de lijst af met een mix.

Persbericht NPO 3FM
https://www.npo3fm.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers