Ook Duncan Laurence, Armin van Buuren, Rolf Sanchez en Bilal Wahib treden op bij 'Top 40 Awards'

maandag 25 januari 2021
Foto: © Qmusic 2021

Woensdag reikt Qmusic de Top 40 Awards uit aan de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar. Naast eerder aangekondigde artiesten zijn nieuwe artiesten toegevoegd aan de line up.

Zo treden Duncan Laurence en Armin van Buuren samen op. Ook Jaap Reesema en Pommelien Thijs zingen samen hun nummer 1-hit en Rolf Sanchez en Bilal Wahib treden op. De show wordt online uitgezonden.


Eerder werden al optredens van Davina Michelle, Racoon en DI-RECT aangekondigd. Tijdens de awardshow reikt Qmusic dj en 'Top 40'-presentator Domien Verschuuren awards uit voor onder meer Beste Artiest, Beste Nieuwkomer en Grootste Hit. De show wordt op woensdag 27 januari om 19.00 uur uitgezonden via Qmusic.nl, de Qmusic-app en op de site en app van het AD.

Coronamaatregelen
Om in deze moeilijke tijd juist wat entertainment te bieden, gaat de 'Top 40 Awardsshow' door, zij het in kleinere vorm dan aanvankelijk de planning was en zonder publiek. Ook worden de regels nauwkeurig nageleefd en ondergaat iedere artiest en crew member bij binnenkomst een corona-sneltest. In verband met de avondklok wordt de show overdag opgenomen, zodat artiesten en crew weer op tijd thuis kunnen zijn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers