Openhartig jubileuminterview Coen & Sander

donderdag 8 oktober 2020
Radio 538 - © Talpa Network 2020

Coen en Sander vieren donderdag 15 oktober het 16-jarig radioduo-jubileum. In aanloop naar de grote jubileumshow hebben de 538-dj's een exclusief, open en bij vlagen emotioneel interview gegeven.

Het gesprek wordt in vier delen uitgezonden, deel één is vanaf nu te zien op 538.nl.

De 538-dj’s spraken nog nooit zo eerlijk over elkaar, hun gedeelde verleden en hoe zij naar de toekomst kijken. Het speciale interview wordt gepresenteerd door Renze Klamer. In de eerste aflevering vertellen Coen en Sander eindelijk de waarheid. Waarom was Coen niet aanwezig op de bruiloft van Sander? Hebben ze écht nog nooit ruzie gehad? Is het waar dat ze tijdens Coen zijn burn-out geen contact hebben gehad? En er komt eindelijk een antwoord op de vraag of de dj’s een ongezond hoog salaris hebben.

Deel twee en drie staan maandag 12 en dinsdag 13 oktober op de site van Radio 538. Daarin wordt ingezoomd op het radiohuwelijk van Coen & Sander. Hoe houden ze het al zo lang met elkaar uit? Wanneer sloeg de vonk over? Hebben ze ooit overwogen om te stoppen met elkaar? In de vierde aflevering kijken Coen en Sander naar de toekomst. Het volledige gesprek (dus alle delen bij elkaar) komt op de dag van het grootse 16-jarig jubileum, donderdag 15 oktober, online.

16 jaar Coen en Sander – de jubileumuitzending
Met de langste middagshow ooit vieren Coen en Sander op 15 oktober dat zij het langst zittende radioduo ooit zijn. De jubileumuitzending duurt van 12.00 tot 19.00 uur en zit vol met verrassingen. Oude elementen uit de show komen terug, zoals het Request Rad. Vrienden en vriendinnen van het ‘bruidspaar’ komen langs voor felicitaties, muzikale vrienden spelen de lievelingsliedjes van Coen en Sander. Er wordt natuurlijk ook teruggeblikt op diepte- en hoogtepunten en de '538 TOP 50' van Coen en Sander wordt gedraaid; de 50 nummers die hen het meest dierbaar zijn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers