Paul de Leeuw wil het goed maken in 'Busje Komt Zo'

woensdag 3 november 2021

Paul de Leeuw heeft een grote touringcar die bestuurd wordt door Martijn, de jongste touringcarchauffeur van Nederland. De kijkers bepalen de haltes waar de bus stopt. Met Hans Kesting als voice-over ontmoet Paul de leukste mensen, komt hij op de meest vreemde plekken en moet hij zich uit de gekste situaties zien te redden.

In deze aflevering wil Paul het goedmaken met een mevrouw in Culemborg die hij jaren geleden heeft gekrenkt. Maar met wat? Simon Keizer gaat samen met Paul een alternatieve straatprijs uitreiken en de perfecte Paul lookalike is gevonden. Busje Komt Zo van Eindhoven via Volendam en Callantsoog naar Culemborg.


'Busje Komt Zo', donderdag 4 november om 21.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.


Lees ook:
Paul de Leeuw toert door het land met 'Busje Komt Zo!'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers