'Pride From Above' in juni op National Geographic

maandag 29 mei 2023
Foto: © National Geographic 2023

Met exclusieve toegang tot enkele van 's werelds grootste vieringen van de LHBTQIA+ gemeenschap geeft National Geographic een nieuwe kijk op Pride - vanuit de lucht.

Het programma onthult het historische activisme, de onverschrokken creativiteit en de vindingrijkheid die nodig is om deze kleurrijke festivals van hoop te laten plaatsvinden.


Zondag 18 juni en maandag 26 juni vanaf 21.30 uur op National Geographic.

NIEUW
TO CATCH A SMUGGLER

Via de luchthavens van de VS komen elk jaar 124 miljoen mensen binnen. Het is een non-stop menselijke vloedgolf en onder hen bevindt zich een eindeloze stroom met smokkelwaar en kwade bedoelingen. De grenzen worden verdedigd door de waakzame mannen en vrouwen van het Department of Homeland Security, waarvan de agentschappen een drieledige verdediging van de Amerikaanse luchthavens vormen. De DHS gebruikt alle beschikbare middelen om het smokkelen tegen te gaan en de smokkelaars te ontmaskeren.

Vanaf 18 juni, elke zondag om 22.30 uur op National Geographic.

NIEUW
MY UNIQUE B&B

Meester-timmerman Simon Parfett en zijn team helpen gezinnen, echtparen en gepensioneerden om kansen te zien in het verdienen van geld met hun ongebruikte of onderbenutte ruimtes. Het team tovert deze ruimtes om tot hun eigen unieke B&B.

Vanaf 23 juni, elke werkdag om 12.00 uur op National Geographic.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers