Qmusic verrast miljoenste Q-member met een jaar lang toegang tot alle Q-evenementen

donderdag 29 september 2022
Foto: © Qmusic 2022

Vandaag viert Qmusic de mijlpaal van 1.000.000 Q-members. Wessel (22) uit Eindhoven werd vanmiddag verrast door radio-dj Domien Verschuuren. Hij krijgt een jaar lang toegang tot alle Q-evenementen waaronder, Q-hotel in de sneeuw, de Top 40 Awards, De Foute Party en alle Qube concerten.

Met de vage boodschap 'je hebt wat gewonnen' werd Wessel naar het hoofdkantoor van Qmusic gelokt. Daar stond Qmusic-dj Domien Verschuuren hem op te wachten.


'Ik had geen flauw idee, misschien een mok en een keycord?', reageerde Wessel toen Domien hem vroeg waarom hij dacht dat hij vandaag bij Qmusic was. Het bleek een hoop meer dan dat. Wessel wint als miljoenste Q-member een jaar lang toegang tot alle Q-evenementen. Zo gaat hij begin volgend jaar direct mee naar het Q-hotel in de sneeuw. Vier dagen lang op wintersport met activiteiten, Q-dj's en verschillende optredens van artiesten.

In 2013 startte Qmusic met het registratiesysteem waarbij mensen via de website en de Qmusic-app een account kunnen aanmaken. De afgelopen jaren groeide het aantal Q-members constant en vandaag werd de miljoen aangetikt. Q-members kunnen via de app onder andere meedoen aan acties, berichten sturen en meespelen met het populairste radiospel van Nederland: Het Geluid. Bovendien kunnen Q-members lid worden van het Q-panel. Dit panel wordt regelmatig geraadpleegd voor hun mening over programma's, acties of nieuwe spellen. Zo staat de radiozender in nauw contact met de doelgroep.

Qmusic behaalde deze week nog recordcijfers voor de ochtendshow met Mattie Valk en Marieke Elsinga en is al maanden lang de grootste zender van het land. Het laatst behaalde marktaandeel is 21,2% in de belangrijke doelgroep 20-49 jaar. Binnenkort lanceert Qmusic een compleet vernieuwde app die geheel gefocust zal zijn op de Q-members.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers