Qmusic viert Koningsdag samen met The Streamers

maandag 19 april 2021
Foto: © Qmusic 2021

Qmusic viert Koningsdag dit jaar samen met The Streamers. De grootste gelegenheidsband van Nederland, opgericht door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie, treedt dinsdag 27 april op vanuit Paleis Noordeinde in Den Haag.

Voor het tweede jaar op rij wordt Koningsdag in Nederland vanuit huis gevierd, maar Qmusic zorgt ervoor dat het de 27e alsnog feest is. Luisteraars maken vanaf vandaag in ieder programma kans op toegang tot de livestream van The Streamers die optreden vanuit het koninklijk paleis. 


Verder krijgen de radiowinnaars exclusieve merchandise ontworpen door Kraantje Pappie en maakt één luisteraar kans op een meet & greet met de leden van The Streamers. Tot slot krijgen alle winnaars het Q-koningsdag Thuisfeestpakket met allerlei party items en borrelhapjes. 

The Streamers bestaat naast oprichters Guus Meeuwis en Kraantje Pappie uit de artiesten Maan, Davina Michelle, Suzan & Freek, Miss Montreal, Paul de Munnik, VanVelzen, Nick & Simon, Diggy Dex, Thomas Acda, Typhoon, Paul de Leeuw en Rolf Sanchez. De bandleden traden voor het eerst op tijdens een groots livestreamconcert in Carré.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers