Qmusic wint prestigieuze AMMA Award voor Media-exploitant van het jaar

vrijdag 3 september 2021

Voor de vierde keer sleepte Qmusic donderdag de prestigieuze AMMA Award voor Media-exploitant van het jaar in de wacht. Qmusic wordt hiermee recordhouder: niemand won deze belangrijke vakprijs zo vaak.

'We zijn ontzettend trots op deze prijs en de erkenning vanuit het vak'. Daarnaast viel Qmusic in de prijzen in de categorie 'Beste research', samen met ondezoeksbureau Mare Amsterdam.

De AMMA voor Beste Media-exploitant heeft dit jaar extra waarde voor de radiozender. De prijs gaat namelijk over de prestaties en klantrelaties in het afgelopen jaar, waarin alles anders werd.

Rob Beijerbergen, Verkoopdirecteur: 'We zijn ontzettend trots op deze prijs en de erkenning vanuit het vak. We hebben er in het bijzondere jaar alles aan gedaan om het voor onze luisteraars, relaties en medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken. We verkozen persoonlijk contact boven sales-gedreven acteren. En we werden voor het eerst in ons bestaan marktleider in de doelgroep 20-49 jaar. Dat we nu tot Media-exploitant van het jaar uitgeroepen worden is voor ons een extra grote kers op de taart.'

Naast Media-exploitant van het jaar viel Qmusic ook in de prijzen bij de categorie 'Beste research', samen met onderzoeksbureau Mare Amsterdam. De case die hier ingezonden was, was 'Qmusic radio: a consumer engagement success story'. De jury beloonde alle drie de genomineerden met een bronzen AMMA.

Qmusic werd in totaal zeven keer genomineerd en won nu voor de vierde keer, na 2006, 2014 en 2019. Hiermee is de radiozender dan ook recordhouder.Lees ook:
Luistercijfers: 'Sweet Sixteen' voor Qmusic met record voor 'Top 40'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers