René Stokvis en Myrthe Schoot op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 18 september 2021

Zondag 19 september zijn oud-televisieproducent René Stokvis en volleyballer Myrthe Schoot te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Televisieproducent René Stokvis, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is bekend van televisieprogramma's als 'Ik Vertrek', 'Te Land, Ter Zee en in de Lucht' en 'Ingang Oost'. Hij begon zijn carrière als regisseur bij 'Studio Sport', waarna hij overstapte naar de TROS. Tegenwoordig is hij actief als ondernemer, investeerder en consultant.


Myrthe Schoot, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is een volleyballer uit het Nederlandse team. Ze maakt al meer dan dertien jaar deel uit van Oranje en speelde ruim 300 interlands. Nadat Oranje de Olympische Spelen in Tokio misliep, gaat nu het vizier op het Wereldkampioenschap volleybal in eigen land.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers