Renze Klamer en Danny Nelissen op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 2 juli 2022

Zondag 3 juli zijn tv-presentator Renze Klamer en oud-wielrenner Danny Nelissen te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX. De luisteraar hoort ze tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Renze Klamer, de mediagast in het eerste uur, begint komende maandag met zijn nieuwe late night talkshow 'Renze' op RTL 4. Klamer maakte de overstap naar ‘de commerciëlen’ nadat vorig jaar onverwacht de stekker uit zijn talkshow 'De Vooravond' werd getrokken. Die maakte Klamer samen met Fidan Ekiz voor BNNVARA op NPO 1. Klamer brak door als presentator voor de EO. Voor die omroep presenteerde hij onder meer 'Langs de Lijn En Omstreken' op NPO Radio 1.


Danny Nelissen, de sportgast in het tweede uur, is voormalig wielrenner en tegenwoordig onder meer actief als wielercommentator en -analist. Deze Tour de France is hij onder meer analist in 'De Avondetappe'. Later deze zomer geeft hij voor de NOS commentaar bij de Tour de France Femmes. Nelissen zijn grootste succes behaalde hij in 1995 toen hij in Colombia wereldkampioen bij de amateurs werd.

In 'De Perstribune' zorgt mediadeskundige Ron Vergouwen voor passende fragementen bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het radio- en tv-moment van de week.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers