Roderick Veelo en Allard Kalff op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 31 oktober 2020

Zondag 1 november zijn presentator Roderick Veelo en voormalig autocoureur Allard Kalff te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Roderick Veelo, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, heeft deze week afscheid genomen als journalist van RTL Z. Vanaf 1 november gaat Veelo zich toeleggen op onder meer zijn nieuwe column bij De Telegraaf en op het maken van podcasts. Veelo is de maker van de onderscheiden The Post Online-podcast, waarin hij samen met Bert Brussen het nieuws doorneemt.


Allard Kalff, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is autocoureur en autosportverslaggever. In zijn jonge jaren behoorde Kalff tot de Nederlandse autosporttop, maar tot een doorbraak op het allerhoogste niveau kwam het niet. Als reporter haalde Kalff wel de top. Hij schopte het onder meer tot pitstraatreporter in de Formule 1 en tot populair duider van het autosportnieuws, onder meer in de podcast Slipstream. Deze week verscheen zijn biografie: Kalff - Leven in de racerij.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers