Roelof Hemmen en Tom Dumoulin te gast op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 6 juni 2020

Zondag 7 juni zijn Roelof Hemmen en Tom Dumoulin te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

De mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune', Roelof Hemmen, maakte een opvallende mediatransfer. Afgelopen maandag is hij namelijk begonnen als nieuwslezer in de 538 Ochtendshow van Frank Dane, als opvolger van Henk Blok. Hemmen maakte de overstap van BNR, waar hij de afgelopen jaren onder meer presentator van het interviewprogramma 'Big Five' was. Daarvoor was hij ook werkzaam als presentator bij RTL Nieuws.

Tom Dumoulin, de sportgast in het tweede uur, is volop in training voor de Tour de France, die dit jaar - als alles volgens planning verloopt - eind augustus begint. Voor Dumoulin wordt de Tour de eerste wedstrijd sinds juni 2019, toen hij afstapte in de Dauphiné met knieproblemen. De afgelopen maanden werd zijn comeback verhinderd door de coronacrisis. Intussen heeft de winnaar van de Giro van 2017 de overstap van de Sunweb-wielerploeg naar Jumbo-Visma gemaakt.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de evolutie van het radionieuws: de anonieme nieuwslezer van weleer bestaat niet meer.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers