Roos Ouwehand en Melvin Manhoef op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 24 september 2022
Foto: © Omroep MAX 2022

Scenarioschrijfster Roos Ouwehand en vechtsporter Melvin Manhoef zijn komende zondag te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX.

Roos Ouwehand, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is bekend als actrice, columniste en scenarioschrijfster. Ouwehand schreef onder meer het scenario van de BNNVARA-serie 'Oogappels', dat deze maand aan zijn vierde seizoen is begonnen. Roos brak door als actice; ze speelde onder meer in Filmpje! en was 'Zeeuws Meisje' in de gelijknamige tv-serie.


Melvin Manhoef, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is een van de bekendste kickboksers en MMA-vechters van Nederland. Vrijdag 23 september vecht Melvin in Dublin zijn allerlaatste partij. Daarmee komt een eind aan een lange loopbaan die Manhoef verscheidene internationale titels opleverde. De vechtsporter heeft een eigen sportschool in Hoofddorp en organiseert zelf ook sportevenementen. Zoon Million is voetballer bij Vitesse.

Mediadeskundige Ron Vergouwen gaat in zijn archief op zoek naar passende en verrassende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het meest opvallende radio- en tv-moment van afgelopen week.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers