Ryanne van Dorst en Ebi Smolarek op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 14 november 2020

Zondag 15 november zijn programmamaker Ryanne van Dorst en oud-voetballer Ebi Smolarek te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Ryanne van Dorst, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune', tussen 12.00 en 13.00 uur, is onder meer te zien als panellid in een nieuwe uitvoering van het legendarische tv-programma 'Wie van de Drie'. Daarnaast heeft ze voor BNNVARA haar eigen programma: 'Nachtdieren', waarin ze het Nederlandse nachtleven induikt en op zoek gaat naar mensen die niet kunnen of willen slapen.


Ebi Smolarek, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune', tussen 13.00 en 14.00 uur, is oud-voetballer van onder andere Feyenoord en Borussia Dortmund. Smolarek speelde 47 interlands voor Polen, komende woensdag de tegenstander van het Nederlands elftal in de Nations League. Ook is Smolarek voorzitter van Poolse spelersvakbond. Ondanks dat woont hij met zijn gezin in Nederland.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor 'Wie van de Drie' door de jaren heen.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers