Sander Lantinga en Lucinda Brand op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 28 mei 2022

Radio-dj Sander Lantinga en wielrenster Lucinda Brand zijn zondag 29 mei mei te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Sander Lantinga, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als presentator van 'De Coen en Sander Show' op Radio 538. Deze week werd bekend dat Lantinga een eigen radioshow krijgt op Radio Veronica. 'De Coen en Sander Show' blijft op vrijdag te horen op Radio 538. En zondag debuteert Lantinga op tv als quizmaster in de SBS6-kennisquiz 'Vier is te Veel'.


Lucinda Brand, de sportgast van het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is veldrijdster en wegwielrenster. Op beide onderdelen werd ze tweemaal Nederlands kampioen. Vorig jaar werd ze in Oostende wereldkampioen veldrijden. Na het klassieke voorjaar, waarbij Brand onder meer derde werd in Parijs-Roubaix, gaat nu het vizier op de Giro d’Italia voor vrouwen volgende maand.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. 'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 29 mei van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers