Selma van Dijk en Carl Verheijen op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 16 oktober 2021

Zondag 17 oktober zijn presentator Selma van Dijk en chef de mission Carl Verheijen te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Selma van Dijk, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is bekend als televisiepresentator van programma's als 'Hart van Nederland' en 'Shownieuws'. Sinds augustus dit jaar presenteert ze voor AVROTROS het NPO Radio 4-programma 'De Muziekfabriek'. Van Dijk is ook één van de presentatoren van de 'Klassieke Top400', die volgende week wordt uitgezonden op de zender.


Carl Verheijen, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is chef de mission bij de Olympische Winterspelen in februari volgend jaar. De Nederlandse voormalig langebaanschaatser won zelf twee keer brons op de Spelen van Turijn in 2006. Ook haalde hij vijf gouden medailles bij het WK afstanden, waaronder twee op de tien kilometer. Als chef de mission treedt Verheijen in de voetsporen van zijn vader, Eddy, die bij de Spelen van 2006 de Nederlandse delegatie leidde.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. 'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers