September is Concertmaand bij Radio Veronica

zondag 3 september 2023

September is ook dit jaar weer Concertmaand bij Radio Veronica! Daarom maak je van vrijdag 1 t/m zaterdag 30 september kans op de allermooiste concertkaarten voor jouw favoriete bands.

Ben jij net als Sander Lantinga groot fan van Depeche Mode? Heb je zin om de hits van Snoop Doggy Dogg mee te rappen in Rotterdam Ahoy? Verras jij je grote liefde met twee kaarten voor Danny Vera? Of ga je toch liever met je beste maat lekker beuken bij The Prodigy? Tijdens de Concertmaand maak je bij Radio Veronica elke dag kans op de allerbeste kaarten voor jouw favoriete bands.


Hoe maak je kans?
Je kunt tijdens de Concertmaand op twee manieren kaarten winnen:

Luister de hele maand september naar Radio Veronica om kans te maken op tickets voor de meest gewilde concerten. Elke week staat in het teken van andere namen, check radioveronica.nl voor de laatste updates.

Volg Radio Veronica op Instagram en speel mee met onze Concertkalender. Van 1 t/m 30 september staat er elke dag (élke dag!) een setje concertkaarten op jou te wachten op onze Instagram. Radio Veronica heeft samen met Mojo, Friendly Fire, Ziggo Dome, Rotterdam Ahoy, Paradiso, De Oosterpoort/Spot Groningen, 013 Poppodium Tilburg, Hedon en TivoliVredenburg een heerlijke lijst met 30 shows samengesteld.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers