'Sint & De Leeuw': zondag speciale 'Busje Komt Zo!'

zaterdag 4 december 2021

Geen Pakjesavond zonder 'Sint & De Leeuw'! In een speciale editie van het tv-programma 'Busje Komt Zo!' rijden Sinterklaas en Paul de Leeuw door het land. Paul heeft een grote touringcar, die bestuurd wordt door Martijn, de jongste touringcarchauffeur van Nederland.

Sint en Paul verrassen groot en klein met uiteenlopende cadeaus. Traditiegetrouw zorgen ze voor een fijne afsluiting van het heerlijk avondje.


Sint en Paul vieren een traditioneel Sinterklaasfeest op een bijzondere school. Ook is er een speciale editie van de straatprijs én heeft Sinterklaas een weerzien met een oude geliefde.

Voor het zover is, is komende donderdag 2 december weer een 'gewone' 'Busje Komt Zo!' te zien, om 21.25 uur op NPO 1. In deze aflevering bezoeken Paul de Leeuw en Hans Kesting Delta Budhi in Leeuwarden, eten ze een pannenkoek met Opa Marinus van 101 in Ommen en sluiten ze de boel swingend af.

'Sint & De Leeuw' is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

'Sint & De Leeuw', zondag 5 december om 21.25 uur bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers