Sky Radio opent kerstseizoen met 'Mister Christmas' Michael Bublé

maandag 16 november 2020
Foto: Sky Radio - © Talpa Network 2020

Over een kleine week knallen de kerstbellen weer uit de speakers bij Sky Radio 101 FM. Het non-stop muziekstation wordt op maandag 23 november iets na 9.00 uur door 'Mister Christmas' Michael Bublé officieel omgedoopt tot The Christmas Station.

De superster luidt het kerstseizoen geheel coronaproof in samen met de Sky Radio kerstman. De officiële opening van The Christmas Station is meteen de start van een speciale VIP Kick-Off Week. Tijdens deze bijzondere eerste kerstweek komen verschillende bekende Nederlanders langs in de Sky Radio studio om hun favoriete kersthits te presenteren tijdens de 'Christmas Top 5 over 9'. Dit jaar delen Rico Verhoeven, Suzan & Freek, Miss Montreal en Kalvijn en Nina op werkdagen om 09.05 uur hun kerstfavorieten met de luisteraars van The Christmas Station.


Sky Radio Christmas
Luisteraars die niet kunnen wachten tot 23 november en nu al de hele dag willen genieten van kerstmuziek kunnen terecht bij Sky Radio Christmas, het online kerstradiostation met non-stop de beste kersthits. Sky Radio Christmas is overal te ontvangen op DAB+, Skyradio.nl en via de Sky- en JUKE-app.

'Sky Radio The Christmas Station' wordt op maandag 23 november iets na 9.00 uur geopend door Michael Bublé.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers