'Sportlab Sedoc: de weg naar Parijs' volgt turnster Eythora Thorsdottir

zondag 7 juli 2024
Foto: AVROTROS - © Ruud Baan 2019

Gregory Sedoc volgt een aantal sporters in het proces naar kwalificatie voor de Spelen in Parijs deze zomer. Gregory is in Rotterdam bij de training van turnster Eythora Thorsdottir.

Ze wil weer vlammen op de Spelen en is bezig haar brug oefening moeilijker te maken met een nieuw vluchtelement. Dat loopt nog niet helemaal vlekkeloos. BMX Freestyle blijkt een levensgevaarlijke sport te zijn. Tom van den Bogaard heeft de afgelopen periode flinke smakkerds gemaakt en is door blessures achterop geraakt qua ranking. Gregory is bij het EK baanwielrennen in Apeldoorn, waar Jeffrey Hoogland zich definitief wil kwalificeren voor het sprintteam. Gregory zit op de tribune met Jeffreys vriendin Shanna en moeder Ans.


'Sportlab Sedoc: de weg naar Parijs', maandag 8 juli om 20.35 uur op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers