Start de zomer vol plezier op Cartoon Network

zondag 2 juni 2024
Foto: © Cartoon Network/Day One MPM 2024

Craig, een nieuweling in de stad, gaat op reis naar de Kreek om een verloren schat te vinden. Hij moet door de wildernis navigeren en nieuwe vriendschappen maken, terwijl hij wordt achtervolgd door een bende piraten die de Kreek willen vernietigen.

Bekijk de avonturen van 'Craig voor de Kreek' op Cartoon Network! Er zijn extra herhalingen gepland gedurende de maand juni om 8.50 uur en 17.55 uur.


'Wat babyberen leren'
Vanaf maandag 17 juni, elke werkdag om 15.25 uur

Na een mislukte poging om een thuis te vinden in de straten van een stad, belanden de babyberen midden in de nacht in een plaatselijke speeltuin en wensen ze dat ze een kans krijgen om een nieuwe thuis te vinden, ongeacht waar in het universum dat is.

Geniet van de lancering van nieuwe afleveringen van Wat babyberen leren, inclusief de speciale aflevering 'The Big Bloom' (op 25 juni) op Cartoon Network.

'Ninjago: De Drakenstrijd'
Nu te zien, elke dag om 16.20 uur

Een meester in Spinjitzu moet een nieuwe groep helden trainen. Hun missie: het opsporen van de elementaire draken die de planeet kunnen redden. Dit moeten ze doen voordat duistere krachten deze nieuwe wereld vernietigen.

Ga elke dag om 16.20 uur de drakenstrijd aan op Cartoon Network!

Cartoonito bij Cartoon Network
Nu te zien, elke dag om 9.30 uur

Speciaal voor de jongere kijkers verwelkomt Cartoon Network verschillende Cartoonito vrienden voor plezier in de ochtend, met 'Grizzy & the Lemmings', 'Batwheels' en 'Lucas the Spider'.

Persbericht Cartoon Network/Media Tornado
https://www.cartoonnetwork.nl/
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers