Stem nu voor de Foute 1500!

woensdag 17 juni 2020

Dit jaar is een bijzonder jaar, want precies 15 jaar geleden begon het fenomeen 'Het Foute Uur' in Nederland. Inmiddels uitgegroeid tot een begrip en een ankerpunt op je radio.

Jaarlijks uitmondend in juni met de Foute Party en de 'Top 500 van het Foute Uur'. Maar doordat Qmuisc dit jaar de Foute Party om de bekende redenen even moet overslaan, maken ze het feest op je radio extra groot! Zelfs 3x zo groot. Dus geen 500 maar voor 1x de 'Foute 1500'. Gewoon, omdat het kan. Drie. Dubbel. FEEST!


Stemmen
Voor een goeie eindlijst, telt natuurlijk ook jouw stem! Vanaf nu kun je op Qmusic.nl kiezen uit een oneindige rij foute hits, van ABBA tot Paul Elstak en van Andre Hazes tot de Spice Girls, en alles wat er tussenzit. Het wordt een behoorlijke uitdaging, want je mag 'maar' 40 liedjes kiezen die volgens jou niet in die 'Foute 1500' mogen ontbreken. Heb je jouw Foute Top 40 ingestuurd? Haal dan op tijd alle partybenodigdheden in huis, want vanaf vrijdag 19 juni 18.00 uur hoor je een volle week lang alle 1500 Foute hits voorbijkomen op je radio.

Songfestivalnummer gehoord?
En Qmusic heeft nog een leuk extraatje: hoor jij vanaf 19 juni een Songfestivalnummer tijdens de 'Foute 1500'? Bel dan meteen met de studio (0909 9596, 45 cent per gesprek)! Kom je in de uitzending? Dan krijg je een Netflix-abonnement zodat je de Netflix Film 'Eurovision Song Content - 'The Story of Fire Saga' kan gaan kijken. Je maakt dan ook nog eens kans op een speciale screening van de film inclusief gastoptredens én tickets voor de Finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers