Stem op de 'NPO 3FM Festival Top 999'

vrijdag 27 mei 2022

Het is weer tijd voor de '3FM Festival Top 999'! Je kunt vanaf NU weer stemmen, dus pak je rode potlood erbij en stem op je favoriete artiesten. Van Foo Fighters, Metallica, Arctic Monkeys tot Lizzo, alles kan en mag.

De 999 beste festivalanthems
Je hoort in de '3FM Festival Top 999' niet alleen de classics, meezingers en anthems van way back, maar ook tracks en artiesten die je juist in de toekomst wilt zien op festivals. Wat vaststaat is dat de '3FM Festival Top 999' weer vol komt te staan met héle lekkere muziek.


De lijst wordt dit jaar van 13 juni tot en met 17 juni uitgezonden. De lijst start om 7.00 uur en eindigt om 18.00 uur, vervolgens doet 3FM het hele weekend verslag van Pinkpop. De lijst is elke dag van 7.00 uur tot 0.00 uur te horen.

Of het nou dat nummer is dat je altijd 's nachts meezingt tijdens Lowlands op camping 5, die ene ontdekking in de Fuzzy Lop tijdens DTRH of je ultieme gitaaranthem van Pinkpop - Alles mag erin, als je je stem maar indient voor 10 juni, want de stembussen worden gesloten in de ochtendshow.

Stem hier op jouw favorieten.

Bron: NPO 3FM
https://www.npo3fm.nl/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers