Stembus voor 'NPO 3FM Festival Top 999' geopend

vrijdag 21 mei 2021

Ook al is de festivalzomer alles behalve gegarandeerd, één ding is zeker: de '3FM Festival Top 999' gaat dit jaar wel door. 3FM-dj Sander Hoogendoorn heeft de stembus geopend in zijn ochtendshow 'Sanders Vriendenteam'. De luisteraars van NPO 3FM kunnen tot vrijdag 28 mei 16.30 uur stemmen op hun favoriete festivaltracks via 3fm.nl/999 en maken daarbij kans op een mooie prijs. De lijst is te horen van vrijdag 4 juni 10.00 uur tot vrijdag 11 juni 18.00 uur.

De '3FM Festival Top 999'-stemmers maken kans op het Gouden 3FM Festivalbandje. De winnaar gaat samen met 3FM naar verschillende grote festivals dit jaar en volgend jaar, zoals Paaspop, Pinkpop, Best Kept Secret en Lowlands.


Zomerfeest
Sharid Alles, zendermanager 3FM: 'Natuurlijk hopen we dat er deze zomer zoveel mogelijk festivals doorgaan. Iedereen is er hard aan toe dat er weer iets meer kan; uiteraard alleen als dat verantwoord is. Wij nemen vast een voorproefje op hopelijk een hele mooie zomer: met de '3FM Festival Top 999' bouw je op je balkon of in je tuin de perfecte setting om helemaal in de festivalstemming te komen.'

Kampvuursessies
3FM staat van vrijdag 4 juni tot en met vrijdag 11 juni volledig in het teken van festivals. Van 10.00 tot 18.00 uur is de '3FM Festival Top 999' te horen met de beste festivaltracks, maar ook buiten die uren dompelen we ons onder in het festivalleven. Samen met de luisteraars halen de dj’s herinneringen op aan eerdere popfestivals en wordt er dagelijks een pubquiz rond dit thema gespeeld. Elke avond zijn er kampvuursessies te horen met live muziek van diverse artiesten uit binnen- en buitenland. En ook stelt elke avond een andere festivaldirecteur een uur radio samen, alsof het gaat om het programmeren van een festival.

Stemmen op de '3FM Festival Top 999' kan tot vrijdag 28 mei 16.30 uur via 3fm.nl/999.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers