Sting opent 'Radio 10 Top 4000'

donderdag 3 december 2020

Gordon Matthew Thomas Sumner, beter bekend als Sting, opent op vrijdag 4 december om iets voor 9.00 uur de 'Top 4000' van Radio 10. Sting zal op geheel eigen wijze de grootste en meest complete hitlijst van Nederland openen.

Daarnaast interviewt Gerard de zanger uitgebreid over onder andere hoe hij dit jaar beleefd heeft door de coronacrisis en over zijn muziekplannen. De lijst met de 4000 grootste hits aller tijden is van 4 tot en met 24 december te beluisteren op Radio 10.


Sting gooit ieder jaar hoge ogen in de 'Top 4000'. De zanger bemachtigde vorig jaar in totaal 22 noteringen in de grootste en meest complete hitlijst van Nederland, waarvan acht als soloartiest, drie duetten en elf noteringen samen met de Engelse rockband 'The Police'.

'Top 4000'
De 'Top 4000' is de grootste en meest complete hitlijst van Nederland. Van grote popklassiekers tot vergeten hits en guilty pleasures: alles staat er in. De lijst is samengesteld door luisteraars en is van 4 tot en met 24 december te horen op Radio 10.

De officiële opening van de 'Top 4000' is op 4 december om iets voor 9.00 uur te horen bij Radio 10.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers