'The Cruel Summer' van MTV

maandag 29 juni 2009

Vanaf maandag kun je bij MTV de hele zomer zorgeloos genieten van de zon. Geen moeilijk gedoe met zonnefactors, schadelijke zonnestralen, zand tussen je billen of gutsende zweet oksels. Bij MTV betekent de zomer puur genieten zoals genieten bedoeld is. The Summer of MTV brengt je dagelijks het beste onder de zon met oa. The Sound of Sunshine, zonnige korte mini marathons en MTV Live@Midnight, rechtstreeks in jouw veilige huiskamer.

<


STRONG>The Sound of Sunshine
Een muziekuurtje tussen 12.00 en 13.00 uur waarin allemaal zomerse platen worden gedraaid. Zonnebril en sombrero bij de hand en creëer je eigen MTV The Grind!

Mini Marathons
Van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur kun je minimarathons zien van de beste series! Zo kun je in week 27 naar America's Best Dance Crew Seizoen 2 kijken, waar 12 hip hop crews strijden om de beste van Amerika te worden. In week 28 staat het doorspitten van kamers en kasten van drie eventuele liefdes centraal in Room Raiders. In week 29 kun je je laten meeslepen met de avonturen van de vier 'vriendinnen' Lauren, Heidi, Audrina en Whitney in The Hills. Hoe het Whitney Port vergaat, wanneer zij vanuit LA verhuist naar het bruisende Manhattan (NYC) zie je in week 30 in de spin-off van The Hills "The City".

Live@Midnight
Hoe overleef jij dit jaar het festivalseizoen? Overal lange rijen, altijd smerige WC's, je kunt nooit het podium zien en al je spullen zijn weer natgeregend. MTV zendt daarom deze zomer de allerbeste live concerten van de grootste artiesten uit en zit jij thuis, zonder ongemakken, op de 1e rij. Elke werkdag, gratis en voor niets, om klokslag middernacht! Een muzikale Midsummernight dream…

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers