'The Real Housewives of Cheshire' zijn terug op Hayu

zaterdag 27 augustus 2022
Foto: hayu - © Media Tornado 2022

'The Real Housewives of Cheshire' keren in volle glorie terug naar Hayu vanaf 28 augustus. In seizoen 15 brengen de dames weer glamour op je scherm en debuteert er een nieuwe huisvrouw!

Voor seizoen 15, zijn 'The Real Housewives of Cheshire': Hanna Kinsella, Lauren Simon, Lystra Adams, Nicole Sealey, Rachel Lugo, Seema Malhotra en Sheena Lynch.


Seizoen 15 verwelkomt de gloednieuwe huisvrouw Katie Alex, een prachtige en glamoureuze dame. Deze jonge moeder heeft al sterke banden binnen de gemeenschap van Cheshire, omdat ze bevriend is met Hanna en Martin Kinsella. Maar dat is niet de enige link die ze met de community heeft. Een ander smeuïg detail, is dat Katie´s echtgenoot Mason de eerste liefde van huisvrouw Lauren was! Ook maakt Katie´s professionele leven haar populair onder de inwoners van Cheshire. Ze is een gerenommeerde medische professional is met een succesvol bedrijf dat gespecialiseerd is in vaginale verjonging.

Katie stuit na haar aankomst al snel op drama, omdat haar relatie met Lauren - en haar man – onder de loep wordt genomen door de groep. Maar met haar jeugdige uitstraling, glamour en sterke meningen blijkt Katie een stijlvolle en zelfverzekerde toevoeging aan de Cheshire-club te zijn. En dat is nog niet alles… de Housewives verwelkomen ook Hanna´s pasgeboren dochtertje, Kimia.

Met hun extravagante levensstijl, een meidenreis naar Malta, daten na een scheiding, relatiedynamiek, ouderschap, het opbouwen van zakelijke imperiums, gezondheidsproblemen, echtgenoten en vriendjes en het omgaan met de ovrgang – zal ook seizoen 15 niet teleurstellen! Tijd om erachter te komen wat de Housewives voor ons in petto hebben in deze kersverse afleveringen.

De serie, geproduceerd door Monkey, eindigt opnieuw met een reünie-aflevering, gepresenteerd door nummer één #RHOCheshire-fan en tv-presentator Brian Dowling. David Granger en Natasha Bardusco zijn uitvoerend producenten voor Monkey.

Persbericht Media Tornado/hayu
https://get.hayu.com/

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers