Tim Hofman maakt zomerprogramma op 3FM

zaterdag 18 juli 2020
Foto: BNNVARA - © Sander Koning 2020

Tim Hofman maakt deze zomer zijn eerste radioshow op NPO 3FM. Hij neemt de vrijdagen tussen 16.00-19.00 uur over van Frank van der Lende en Eva Koreman.

Dit doet hij niet alleen: elke week nodigt Tim een bekende gast uit om hem als sidekick te vergezellen. In de 3FM-middagshow staat zijn liefde voor muziek centraal: Tims muzikale favorieten komen voorbij, maar ook nieuwe muziek die je echt gehoord moet hebben.

In de eerste uitzending is zangeres Merol Tims sidekick. Zij neemt haar drie favoriete, oppeppende platen mee. Zo eindig je de week op een positieve noot en ga je vol goede zin het weekend in!

Tim: 'Ik heb veel zin om deze zomer radio te maken voor 3FM. Ik ben een ontzettende muziekliefhebber en dat kan ik mooi kwijt op de vrijdag op 3FM. Lang verhaal kort: je komt die drie uur radio beter uit dan dat je ze in ging, zin in.'

Over Tim Hofman
Tim Hofman maakt bij BNNVARA onder andere 'Over Mijn Lijk' en de Youtube- en podcastserie 'BOOS', waarmee hij je dag een klein beetje beter probeert te maken.

3FM Vakantieteam
Tijdens de zomervakantie staat het 3FM Vakantieteam klaar om de vaste programmering over te nemen.

6.00-9.00 uur: Wijnand Speelman presenteert van 20 juli tot en met 9 augustus 'Sanders Vriendenteam'.

12.00-14.00 uur: Luc Sarneel (20 juli tot en met 2 augustus) en Mark van der Molen (3 augustus tot en met 16 augustus) nemen het lunchprogramma over van Timur.

16.00-19.00 uur: van 20 juli tot en met 9 augustus wordt 'Welkom bij de Club' op maandag tot en met donderdag gepresenteerd door Rob Janssen en op vrijdag door Tim Hofman.

19.00-21.00 uur: Vera Siemons neemt van 13 juli tot en met 2 augustus 'Avonturen' van Mark over.

'Het 3FM Vakantieteam: Tim Hofman', vrijdag 24 juli, 31 juli en 7 augustus tussen 16.00 en 19.00 uur op 3FM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers