Tim Hogenbosch en Maarten Lafeber op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 2 oktober 2021

Zondag 3 oktober zijn boswachter Tim Hogenbosch en golfer Maarten Lafeber te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Tim Hogenbosch, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als 'Boswachter Tim'. Tot voorkort was hij boswachter voor Staatsbosbeheer; tegenwoordig is hij vooral televisiepresentator. Vanaf 4 oktober is hij te zien in een nieuw seizoen van zijn programma 'Beestenbrigade', op NPO Zapp. Met het programma won Hogenbosch vorig jaar de Televizier-Ster Jeugd.


Maarten Lafeber, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, kondigde afgelopen maand zijn afscheid aan als professioneel golfer. De 46-jarige Lafeber wordt gezien als één van de beste en succesvolste golfers die Nederland heeft gekend. Zijn grootste succes behaalde hij in 2003 toen hij in eigen land de Dutch Open won. Lafeber gaat nu verder als bondscoach van het Nederlandse golf.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers