'Tour d'Hollande' bij Omroep WNL op NPO Radio 1

vrijdag 3 juli 2020

Het is zomer, maar het nieuws dendert onverminderd door. Niks komkommertijd. Daarom houdt Omroep WNL je in het programma 'Tour d'Hollande' iedere zaterdag op NPO Radio 1 in juli op de hoogte van het nieuws, mét een specifieke blik op onze provincies.

Van de Friese meren, tot aan de Zeeuwse kust en van de Drentse hei tot het prachtige heuvelland van Limburg. In 'Tour d’Hollande' maakt WNL een journalistieke fietstocht door zomers Nederland.

1e etappe 'Tour d'Hollande' - 'WNL op Zaterdag'
'WNL op Zaterdag' is vanuit de studio in Hilversum te horen, maar natuurlijk met een verslaggever die in de provincie staat. Vanuit daar horen we al veel verhalen, maar er is nog meer aandacht in het programma voor kwesties die in die regio spelen. Het kan bijvoorbeeld gaan over lokaal ondernemerschap, de plaatselijke politiek of een zomerse vakantiebestemming die je misschien nog niet kent.

2e etappe 'Tour d'Hollande' - 'WNL Opiniemakers' in de regio
'WNL Opiniemakers' zendt uit vanaf locatie in de betreffende provincie. Met gasten uit de regio, prangende kwesties die ook in de rest van het land leven. Opgewekt van toon en serieus van inhoud: een harmonieus samengaan van 'need to know' en 'nice to know'.

Ook is er weer een verslaggever op locatie die de verbindende schakel is tussen 'WNL op Zaterdag' en 'WNL Opiniemakers' in de regio

Presentatoren
WNL-presentatrice Margreet Spijker zal de eerste etappe voor haar rekening nemen, vanuit de studio in Hilversum tussen 16.00 en 18.00 uur.

WNL-presentator Wieger Hemmer is de gespreksleider tijdens de 2e etappe: 'WNL Opiniemakers' in de regio live op locatie in Friesland, Limburg & Zeeland.

Uitzendingen

4 juli: Friesland
11 juli: Limburg
18 juli: Drenthe
25 juli: Zeeland
 
Vanaf 4 juli te horen bij NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers