Veronica komt met de 'De Housewarming Hitlijst'

donderdag 24 augustus 2023

We. Move. Music! Vrijdag 1 september verhuist Radio Veronica op FM. Voor de nieuwe buren én oude vrienden zendt de zender daarom vanaf 25 augustus de hele week de 'Housewarming Hitlijst' uit.

Daarin hoor je de Veronica classics die van 1960 tot nu het allermeest zijn gedraaid. De hoogste vijftig noteringen bewaart Veronica nog even als verrassing voor de uitzending, maar de rest van de lijst is nu alvast te bekijken!


Verhuizen doe je natuurlijk met je vrienden, dus Veronica rekent op jouw hulp! De radiozender heeft een paar plekken in de lijst open gelaten die jij gedurende de week mag invullen met een wildcard. Stuur tijdens de uitzending een berichtje met de gratis Radio Veronica app en laat weten welke Veronica classic volgens jou moet worden toegevoegd.

De 'Housewarming Hitlijst' gaat op vrijdag 25 augustus om 9.00 uur van start en is vanaf dan elke dag van 6.00 tot 23.00 uur te horen op Radio Veronica. De lijst met de meest gedraaide Veronica classics eindigt op vrijdag 1 september om 18.00 uur.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'112 Vandaag' bij RTL 5

Welke verhalen gaan schuil achter de meldingen, wat gebeurde er ter plaatse en hoe gaat het nu met de betrokkenen? Ook vraagt '112 Vandaag' de hulp van Nederland bij het oplossen van criminele activiteiten en misstanden.
'112 Vandaag', om 21.30 uur op RTL 5.

Dossiers