Veronica komt met de 'De Housewarming Hitlijst'

donderdag 24 augustus 2023

We. Move. Music! Vrijdag 1 september verhuist Radio Veronica op FM. Voor de nieuwe buren én oude vrienden zendt de zender daarom vanaf 25 augustus de hele week de 'Housewarming Hitlijst' uit.

Daarin hoor je de Veronica classics die van 1960 tot nu het allermeest zijn gedraaid. De hoogste vijftig noteringen bewaart Veronica nog even als verrassing voor de uitzending, maar de rest van de lijst is nu alvast te bekijken!


Verhuizen doe je natuurlijk met je vrienden, dus Veronica rekent op jouw hulp! De radiozender heeft een paar plekken in de lijst open gelaten die jij gedurende de week mag invullen met een wildcard. Stuur tijdens de uitzending een berichtje met de gratis Radio Veronica app en laat weten welke Veronica classic volgens jou moet worden toegevoegd.

De 'Housewarming Hitlijst' gaat op vrijdag 25 augustus om 9.00 uur van start en is vanaf dan elke dag van 6.00 tot 23.00 uur te horen op Radio Veronica. De lijst met de meest gedraaide Veronica classics eindigt op vrijdag 1 september om 18.00 uur.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers