'Vlogmania', de satirische sketch show over vloggend Nederland is terug

zaterdag 3 september 2022
Foto: NTR - © Groen Brothers 2022

Na het succesvolle eerste seizoen zijn er dit najaar weer nieuwe afleveringen van 'Vlogmania'. Opnieuw wordt de vloggende Nederlander op de hak genomen, met de inmiddels bekende types en enkele nieuwe personages.

Deze satirische sketch show staat garant voor herkenbaarheid en humor voor de hele familie. Met o.a. Ilse Warringa, Ruben van der Meer, Alex Klaasen, Jandino Asporaat, Kees Hulst,  Arjan Ederveen, Tina de Bruin, Rop Verheijen, Sarah Bannier en Simon Groen.


'Vlogmania' is een 8-delige sketch serie voor jong en oud, waarin vloggend Nederland een spiegel voorgehouden krijgt. Naast de vlogs zelf, krijgen we ook een inkijkje in het dagelijks leven van de vloggers.

Zo zien we Michael en Jessica Kick (Ilse Warringa en Ruben van der Meer) op de vuist gaan met concurrerende vloggers. Ook reviewer Martin (Arjan Ederveen) komt terug. Hij recenseert onder andere een bowlingbal. Peuter Jason (Jandino Asporaat) zorgt voor chaos tijdens een tandartsbezoek. En Juf Harda maakt een tiktok over hoe ze controleert of zieke leerlingen wel echt ziek zijn.

Scenario en regie zijn -net als seizoen 1- in handen van de David en Simon Groen, die ook verantwoordelijk zijn voor de Klokko commercial parodieën in 'Het Klokhuis'.

'Vlogmania', vanaf 4 september elke zondag om 18.40 uur bij de NTR op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers