Volgende week in 'Kunststof Radio': Hadewych Minis en Mark Brusse

zondag 21 november 2021
@ NTR 2019

'Kunststof Radio' is deze week 2 weekavonden te beluisteren omwille van het voetbal. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier! En je hoort het bij de NTR op NPO Radio 1.

Maandag 22 november – Hadewych Minis, acteur
In de onewomanshow 'Girls and Boys' van theatergroep Oostpool speelt Hadewych Minis de jonge vrouw die haar grote liefde ziet veranderen in een onvoorstelbare nachtmerrie. De voorstelling vertelt het verhaal van Medea vanuit een vrouwelijk perspectief. Minis is actrice voor theater, film, tv-drama ('De Kroon' en 'Hollands Hoop') en musicals (rol van Rachel Hazes in 'Hij gelooft in mij') en maakte als zangeres en bassist haar eigen cd.


Presentatie: Jellie Brouwer

Dinsdag 23 november – Mark Brusse, kunstenaar
Mark Brusse heeft meer naamsbekendheid in Parijs dan in zijn vaderland Nederland. Zijn uiteenlopende werken zijn te zien in het Centre Pompidou en het Musée d’Art Moderne in Parijs. Nu stelt Museum Beelden aan Zee zijn sculpturale oeuvre tentoon. Vroege werken en zeer recente hebben in elk geval een gemene deler: Brusse’s wereldse blik.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 24 november – Uitzending vervalt ivm voetbal

Donderdag 25 november – Uitzending vervalt ivm voetbal

Volgende week in 'Kunststof Radio', maandag 22 en dinsdag 23 november tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers