Volgende week in 'Kunststof Radio': NoŽl Fischer, James Worthy en Coen Simon

zondag 23 juni 2024
Foto: © NTR 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 24 juni – Noël Fischer, regisseuse
Noël Fischer regisseert de nieuwe uitvoering van Shakespeares ‘Romeo & Julia’. De remake is een moderne versie van het bekende liefdesverhaal. Fischer maakte eerder voorstellingen als ‘Trojan Wars’ en ‘Queer Planet’. Ook is ze artistiek leider van het jeugdtheatergezelschap HNTjong.


Presentatie: Frénk van der Linden

Dinsdag 25 juni – Geen uitzending i.v.m. EK-voetbal

Woensdag 26 juni – James Worthy, schrijver, journalist en columnist
Heel Nederland is in de ban van het EK-voetbal. Ook schrijver James Worthy is een groot voetballiefhebber. Hij schreef het boek ‘Liverpool’ over de liefde voor zijn vader en hun gedeelde passie voor de voetbalclub Liverpool FC. Worthy schreef eerder boeken als ‘James Worthy’ en ‘Mottenballen voor de ziel’ én is columnist voor onder andere Het Parool.
Presentatie: Andrew Makkinga

Presentatie: Andrew Makkinga

Donderdag 27 juni – Coen Simon, filosoof
‘Kun je buiten je eigen denken denken?’ is het nieuwe boek van filosoof Coen Simon. Zijn we ooit dezelfde persoon? Waar zijn we als we dromen? In het boek bespreekt de filosoof deze en andere onbeantwoorde vragen. Hij geeft hierbij geen antwoord, maar laat zien dat deze vragen niet betekenisloos zijn. Simon schreef eerder boeken als ‘Waarom we onszelf zoeken maar niet vinden’ en ‘En toen wisten we alles’.

Presentatie: Willemijn Veenhoven

'Kunststof Radio', maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt HťlŤne Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers