Volgende week in 'Kunststof Radio': Rashif El Kaoui en Maria Kraakman

zondag 19 september 2021
@ NTR 2019

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 20 september – Rashif El Kaoui, schrijver en acteur
'Ik ben een bastaard, een halfbloed, een vuilnisbakkenras. Mijn X-chromosoom komt uit de Vlaamse Kempenklei, mijn Y-chromosoom uit het mulle Atlaszand.' In de voorstelling 'Bastaard' gaat schrijver, acteur, rapper en woordkunstenaar Rashif El Kaoui op reis naar het verleden van zijn vader, in een poging zowel zichzelf als deze tijd beter te begrijpen. Een biculturele achtergrond; een vloek of een zegen?


Presentatie: Gijs Groenteman

Dinsdag 21 september – Maria Kraakman, regisseur en acteur
Nadat Maria Kraakman afstudeerde van de toneelacademie nam haar carrière meteen een vlucht. Ze won een Gouden Kalf en een Theo d’Or. Sinds 2015 maakt ze deel uit van het vaste ITA-ensemble. Nu brengt ze samen met collega Gijs Scholten van Aschat het boek Cliënt E. Busken van Jeroen Brouwers naar het toneel. Hij in de rol van een bejaarde man, zij debuterend als regisseur.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 22 september – Uitzending vervalt

Donderdag 23 september – Sergio Vyent, mr. First Dates
Als maître in het programma 'First Dates' brengt Sergio Vyent de verse liefdeskoppels naar hun tafel. De romantische inzichten die hij opdeed in het restaurant waar de liefde ontstaat en vergaat, brengt hij nu samen in het boek 'De liefde volgens Sergio'. In vijfentwintig verhalen laat de man, die opgroeide zonder zijn vader en zonder zijn moeder, zien dat de liefde meerstemmig is en overal te vinden.

Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

'Kunststof Radio', maandag 20 tot donderdag 23 september tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers