Volgende week in 'Kunststof Radio'

zondag 14 maart 2021
@ NTR 2019

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 15 maart: Lucas en Arthur Jussen, pianisten
Pianisten Lucas en Arthur Jussen zijn al jaren geliefd op concertpodia in binnen- en buitenland. De nieuwe cd 'The Russian Album' is opnieuw uitgebracht bij het Deutsche Grammophon label. Ditmaal hebben de broers geprobeerd de magie van de Russische muziek te vangen. Het werk bevat een selectie van de meesters Dmitri Sjostakovitsj, Sergei Rachmaninov, Igor Stravinsky en Anton Arensky.


Presentatie: Jellie Brouwer

Dinsdag 16 maart: Bert Visscher, cabaretier
Cabaretier Bert Visscher tourt na dertien programma’s nog steeds met veel plezier en succes langs de theaters. In het boek ‘Dat wordt nooit wat! – Mijn stuiterende beginjaren’ vertelt hij echter over de stormachtige start van zijn carrière. Het begon ooit namelijk allemaal met lege zalen en vele mislukte optredens.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 17 maart: thema-uitzending over de verkiezingen
(namen van gasten volgen nog)

In aanloop naar de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen gaat Frénk van der Linden in deze thema-uitzending in gesprek met gasten die in hun carrière zijn overgestapt van de journalistiek naar de politieke arena.

Presentatie: Frénk van der Linden

Donderdag 18 maart: Marieke van Delft, conservator
Na 42 jaar kijkt Marieke van Delft terug op haar carrière als conservator in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Jarenlang heeft ze bijzondere aankopen mogen doen, waaronder de eerste moderne wereldatlas 'Atlas Ortelius'. Daarnaast heeft ze een facsimile gemaakt van het originele 18-eeuwse boek 'Nederlandsche vogelen' en bracht ze samen met haar man de geschiedenis weer in het boek 'Nederland in 100 kaarten'.

Presentatie: Jellie Brouwer

'Kunststof', maandag 15 maart t/m donderdag 18 maart tussen 19.30 en 20.30 uur  NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers