Volgende week in 'Kunststof Radio'

zondag 2 mei 2021
@ NTR 2019

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 3 mei: Kunststof Maandag met Jeroen Woe, Peter van Bruggen en Maartje Teussink
‘Toen ik hoorde dat het slecht ging’ is de debuutsingle van Jeroen Woe. Normaal gesproken maakt hij deel uit van het Even Tot Hier-duo Van der Laan en Woe, maar nu ontpopt hij zich als singer-songwriter met een eigen sound. Samen met popjournalist Peter van Bruggen en zangeres Maartje Teussink is hij te gast in 'Kunststof' op maandag. De uitzending is live te zien via NPO 2 Extra.


Presentatie: Gijs Groenteman

Dinsdag 4 mei: geen uitzending

Woensdag 5 mei: Sven Figee, componist, producer en musicus
Sven Figee is componist en producer en geeft op zijn hammondorgel leiding aan Sven Hammond. In 2006 richtte hij de pop- en rockband op, waarin het hammondorgel een centrale rol speelt. Het nieuwe album 'Sphere' is gewijd aan de muziek van jazzlegende Thelonious Monk. Naast zijn eigen projecten werkte Sven ook met onder meer Anouk en was hij te zien in Matthijs Gaat Door en op het North Sea Jazz Festival.

Presentatie: Jellie Brouwer

Donderdag 6 mei: Simone Atangana Bekono, dichter en schrijver
Simone Atangana Bekono studeerde af aan Creative Writing ArtEZ met een bundeling van gedichten en brieven getiteld ‘Hoe de eerste vonken zichtbaar waren’. Dit werk werd bekroond met de Poëziedebuutprijs Aan Zee. In 2020 verscheen haar debuutroman ‘Confrontaties’, waarmee ze nu op de shortlist van de Libris Literatuurprijs staat. Met haar roman toont Atangana Bekono hoe racisme en identiteit de levensloop van de hoofdpersoon, de zestienjarige Salomé Atabong, beïnvloeden.

Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

'Kunststof Radio', maandag 3 mei t/m donderdag 6 mei tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers