Vrijdag weer '3voor12 Song van het Jaar Festival 2022'

donderdag 1 december 2022

Op vrijdag 2 december wordt de '3voor12 Song van het Jaar' bekendgemaakt tijdens het gelijknamige festival in de Maassilo, Rotterdam.

Al 38 jaar lang kiezen luisteraars, volgers en kijkers van 'VPRO 3voor12' hun 'Song van het Jaar'. Gedurende de week voorafgaand aan 'Song van het Jaar Festival' wordt elke avond bij '3voor12 Radio' op NPO 3FM live afgeteld van #100 naar #4. De Top 3 is vrijdagochtend 2 december te horen bij 'Rob & Wijnand en de Ochtendshow' op NPO 3FM. Diezelfde avond wordt de Song van het Jaar gevierd met een groots festival in de Maassilo. Deze 38ste editie treden o.a. Son Mieux, WIES en Personal Trainer op.Line up
De Haagse indierockgroep Son Mieux scoorde een van de grootste radiohits van het jaar en groeide uit tot een heuse festivalsensatie. Personal Trainer krijgt de ene na de andere vijfsterrenrecensie en doet het ook al goed in Engeland. Nederpop-band WIES scoorde een verse 3FM Megahit, Banji presenteert zijn langverwachte debuutalbum en The Haunted Youth (duo) is anno 2022 de hotste nieuwe band van België. En als afsluiter Prins S. en de Geit, de lichtabsurde festivalhit van het jaar.

NPO 3
Vrijdag 9 december worden de muzikale hoogtepunten uitgezonden in een speciale '3voor12 Song van het Jaar' tv-uitzending vanaf 23.05 uur op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers