Zondag is het 'Sunny Sunday' op Radio 10

zaterdag 20 februari 2021

Na alle ijspret van afgelopen week, maakt Nederland zich op voor een weekend vol warme temperaturen. Radio 10 draagt graag een steentje bij aan dit zonnige gevoel en doopt aanstaande zondag om in 'Sunny Sunday'.

Op zondag 21 februari draait de zender de hele dag zomerhits om van te genieten op het balkon of in de tuin. Van 7.00 uur tot 21.00 uur staat de muziek op Radio 10 helemaal in het teken van de warmte en de zon.


Van 'Summer on you' van Sam Feldt en 'Walking on Sunshine' van Katrina & The Waves tot 'Sunny Days' van Armin van Buuren, de hele dag passeren de leukste zomerhits de revue.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers