9 nieuwe namen voor 'De Allerslimste Mens ter Wereld'

zaterdag 6 augustus 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Het is aftellen voor de fans! Nog minder dan een maand en dan start 'De Allerslimste Mens ter Wereld' bij Play4. De zender maakte 9 nieuwe kandidaten bekend!

Het najaar begint met een knal op Play4! De populairste quiz van Vlaanderen begint op maandag 5 september aan zijn jubileumeditie. Alle toppers van de voorbije seizoenen komen terug om onder elkaar uit te vechten wie nu echt 'De Allerslimste Mens ter Wereld' is. Play4 maakt deze week 9 nieuwe namen bekend. 


Michele Cuvelier, Kobe Ilsen, Tine Embrechts, Rani De Coninck, Julie Colpaert, Lisa Smolders, Peter Van De Veire, Danira Boukhriss Terkessidis en Boris Van Severen vullen het deelnemersveld verder aan. 

Eerder geraakte al bekend dat ook Astrid Stockman, Lieven Scheire, Eva De Roo, Lotte Vanwezemael, Jelle Cleymans, Thomas Huyghe, Xavier Taveirne, Joke Emmers, Delphine Lecompte, Otto-Jan Ham, Liesbeth Van Impe en Bart Cannaerts hebben toegezegd. 

'De Allerslimste Mens Ter Wereld', vanaf 5 september bij Play4 en en GoPlay.


Lees ook:
Startdatum van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' is bekend!
Deze toppers wagen hun kans in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers