Acteur Tuur De Weert wandelt de Jan & Alleman binnen in 'Familie'

vrijdag 12 januari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Na Bill Barberis eerder deze week wandelt nog een nieuw personage 'Familie' binnen. Rasacteur Tuur De Weert kruipt in de huid van bedelaar Willy en maakt zijn opwachting in café Jan & Alleman.

Daar doet hij echter menig wenkbrauw fronsen. Wanneer Willy een serenade brengt in een vol café en nadien voor geld bedelt, wordt hij op de vingers getikt door Jan (Jef De Smedt). Die wil hem de deur wijzen, maar dat is buiten Vanessa (Karen Damen) gerekend.



In 'Familie' wordt snel duidelijk dat Willy geen onbekende is. De man doet bij Alfons (Jaak Van Assche) meteen een belletje rinkelen. Alfons herkent Willy als zijn oude makker uit het leger en nodigt hem uit om bij te praten ten huize Coppens. Bij Benny (Roel Vanderstukken) roept Willy’s aanwezigheid echter heel wat vraagtekens op...

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers