Acteur Wouter Van Lierde overleden

woensdag 5 augustus 2020

Gisteren, dinsdag, is acteur Wouter Van Lierde overleden. Dat maakte zijn cabaretgroep De Schedelgeboorten bekend op hun Facebookpagina.

Van Lierdes bekendste rol is ongetwijfeld die van seriemoordenaar Luc Feiremans in het zesde seizoen van 'Flikken', maar kijkers herinneren hem zich vast ook door zijn gastrollen in onder andere 'F.C. De Kampioenen', 'De Kotmadam' en 'Witse'. In 2015 was hij nog te zien in 'Thuis', waar hij de rol van privédetective Thomas Smith voor zijn rekening nam. Op de set van de populaire Eén-soap speelde hij overigens samen met zijn zus Monika, die dokter Ann vertolkt.

Van Lierde leed al geruime tijd aan een zware ziekte. Hij werd 57 jaar oud.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers