Alle hens aan dek: 'De Verhulstjes' gaan op cruise door Scandinavië

maandag 17 juli 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

De opnames voor het nieuwe, vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' zijn ondertussen volop bezig. In de populaire realityreeks volgt Play4 het reilen en zeilen van Gert, Ellen, Marie en Viktor. En dat mag de kijker dit seizoen vrij letterlijk nemen.

De familie gooit het roer om en gaat kamperen in de Ardèche, uitrusten in Saint-Tropez... én op cruise door Scandinavië. Tijdens de cruise van zeven dagen trekken ze van Kiel over Kopenhagen tot Flåm. Wie de boot en alle avonturen van het viertal niet wil missen, kan dit najaar afstemmen op Play4 en de app van GoPlay.


De komende dagen vertoeven 'De Verhulstjes' aan boord van een splinternieuw cruiseschip. Samen met meer dan 6000 medepassagiers hebben ze heel wat stops voor de boeg. Ze varen van de Duitse havenstad Kiel naar Kopenhagen om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm. Aan boord is er ruimschoots eten en entertainment voorzien zoals o.a. zwembaden, cafés, restaurants, een spa en nog veel meer. De familie gaat daarnaast ook nog kamperen in de Ardèche op de camping waar Gert zijn jaarlijkse vakantie doorbracht met zijn ouders. En hun tweede thuis in Saint-Tropez mag natuurlijk ook niet ontbreken.

'De Verhulstjes', dit najaar op Play4 en GoPlay.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers