Ann en Tom uit 'Mijn Restaurant!' lezen TV-Visie

woensdag 15 april 2009

De spanning is te snijden in 'Mijn Restaurant!'. De duo's uit Kortrijk en Sint-Truiden maken immers kans op een vrijstelling voor de eerste definitieve sluiting. En de poll van TV-Visie is dan natuurlijk de ideale barometer. En dat is ook Ann en Tom, het vrolijke duo uit Sint-Truiden, niet ontgaan.

D


insdagavond zag Vlaanderen hoe de twee duo's op campagne trokken om sms'jes te ronselen. Het officieel stemmen is ondertussen afgelopen, maar op het internet woedt de strijd nog in alle hevigheid verder. Rani De Coninck sprak over de 'officieuze' stemming op het internet, terwijl de camera inzoomde op de webpoll van TV-Visie. Tom en Ann surften zaterdag met het hele team naar TV-Visie voor een laatste stand van zaken.

Het heeft het stemmentotaal van Tom en Ann alvast een boost gegeven. Terwijl onze poll voor de uitzending van 'Mijn Restaurant!' slechts 44% van de stemmen gaf in het voordeel van Ann en Tom, is dat aantal ondertussen al gestegen tot 47%. Vlak na de uitzending verdubbelde dat aantal stemmen trouwens tot bijna 4800 op dit moment.

Als we onze poll mogen geloven, is dit goed nieuws voor Claudio en Gaëlle. Ondanks alle heisa en de zware kritiek lijkt het erop dat zij de vrijstelling in de wacht zullen slepen. Officieel stemmen kan niet meer, het resultaat is donderdag te zien in 'Mijn Restaurant' op vtm.

TV-Visie Poll: Wie verdient de vrijstelling? Kortrijk of Sint-Truiden? Stem NU

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Stappen Claudio en Gaëlle uit 'Mijn Restaurant'?
Ontslagen ober dient klacht in tegen Claudio Dell'Anno
Kortrijk en Sint-Truiden genomineerd in 'Mijn Restaurant!'
Horeca-vakbond niet te spreken over ontslag in 'Mijn Restaurant'
Claudio uit 'Mijn Restaurant' riskeert juridische problemen na ontslag
'Mijn Restaurant' gemist? Herbekijk hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mr. Frank Visser doet Uitspraak' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

Het Groningse dorpje Uithuizermeeden is het epicentrum van een fikse burenruzie tussen Tristan en zijn buurvrouw Amy. In eerste instantie lijkt het te draaien om de camera waarmee Amy haar buurman in de gaten houdt, maar wie verder inzoomt op het conflict ziet dat er onder het oppervlak heel wat méér rommelt. Kortom, hoogste tijd dat mr. Beuving en Viktor een einde maken aan dit gedonder.

'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers