Astrid Demeure vanaf 22 februari sportanker in VRT NWS Journaal

woensdag 21 februari 2024
Foto: Sporza - © VRT/Milo Weiler

Astrid Demeure maakte vanaf januari de overstap van MNM naar Sporza en start donderdag als sportanker in VRT NWS Journaal. Daarnaast is ze ook één van de hosts van de Sporza-podcast 'Daily'.

Astrid is al sinds 2020 gedeeltelijk aan de slag bij Sporza, onder andere als verslaggever in de podcast 'Fichebak' en als presentator bij 'Sporza Radio'.


Astrid Demeure: 'Ik heb gedroomd dat ik onverwacht het sportnieuws moest brengen van thuis, in peignoir met mijn bril op. Ook Jacotte Brokken liep plots rond in mijn living. Om maar te zeggen: het houdt me bezig. Het is een pittige omschakeling, maar ik geniet ervan om me te kunnen onderdompelen in de Sporza-wereld. En ook de collega's hebben me meer dan welkom geheten op hun redactie. Nu is het vooral als een klein kind uitkijken naar dat eerste journaal. Maar: klaar voor!'

Astrid Demeure versterkt het team van de VRT NWS sportankers naast Catherine Van Eylen, Tess Elst, Eddy Demarez, Maarten Vangramberen en Ruben Van Gucht.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers