Bart De Pauw geeft voor het eerst interview in 'De Tafel Van Gert'

dinsdag 16 april 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Voor het eerst in zeven jaar stemde Bart De Pauw ermee in om een interview te geven. Hij doet dat in een open en uitgebreid gesprek in 'De Tafel van Gert'. Vanavond 16 april 2024 vanaf 20u00 is op GoPlay en Play4 een speciale editie beschikbaar van het dagelijkse actua-programma.

In een uitgebreid gesprek met Gert Verhulst wordt niets uit de weg gegaan, en kunnen alle vragen gesteld worden. De speciale editie van De Tafel van Gert werd uitzonderlijk eerder vandaag opgenomen, zonder studiopubliek en zonder tafelspringers of andere gasten, om de tijd te kunnen nemen voor een uitgebreid gesprek. Het is niet de eerste keer dat Gert met één gast aan tafel schuift. Ook de komende maanden zullen er op uitzonderlijke momenten andere gasten op dezelfde manier worden uitgenodigd aan De Tafel van Gert, om alle tijd te kunnen nemen voor lange interviews: telkens op voorwaarde dat alles bespreekbaar is.

 'De Tafel van Gert' met Bart De Pauw – vanaf 20u00 beschikbaar op GoPlay en Play4


Bekijk hier alvast een fragment:


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers