Bart Peeters en Siska Schoeters presenteren het slot van 'De Warmste Week' op Eén

woensdag 23 december 2020

Het is al een hartverwarmende week geweest, waarin iedereen elkaar enorm veel heeft bedankt om het voorbije jaar het verschil te maken. Donderdag sluiten Bart Peeters en Siska Schoeters De Warmste Week af met 'De Warmste Dankuwel van het Jaar', een gezellige tv-namiddag op weg naar kerstavond.

Iedereen kan de show live volgen na 'Het Journaal' van 13.00 uur op Eén.


Bekende gasten
Tijdens De Warmste Dankuwel van het Jaar kan heel Vlaanderen genieten van heel veel warme dankuwels aan mensen die dit jaar op een bijzondere manier het verschil hebben gemaakt. Ook heel wat bekende gasten - onder meer Martine Tanghe, Pedro Elias en Wim Lybaert - komen nog dankuwel zeggen voor wie voor hen het verschil heeft gemaakt.

Live muziek
The Great Belgian Songbook zorgt voor de muzikale kerstsfeer. De band brengt verrassende en warme versies van bekende nummers samen met Belle Perez, Gala (winnaar 'The Voice Kids 2020'), Marble Sounds, Daan, Gene Thomas en Sergio. En ze hebben nog een bijzondere, muzikale verrassing in petto.

Hoogtepunten
Uiteraard krijg je ook de hoogtepunten en strafste verhalen van de afgelopen week te zien tijdens de show. Zo sluit Studio Brussel Beats of love af met een live miniconcert van Selah Sue in De Warmste Straat van Leuven. Na zijn roadtrip door Vlaanderen komt ook Dieter Coppens live toe in de slotshow voor zijn laatste #soeperbedankt-halte, met soepporter Eddy Planckaert. Afsluiten doen Bart en Siska met een heel speciale versie van Het Warmste Koor van Radio 2.

Locatie
De hele show wordt coronaveilig - zonder publiek - opgenomen vanuit Hal 5 in Leuven. De historische spoorhallen worden voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellige woonkamer.

'De Warmste Dankuwel van het Jaar', donderdag 24 december van 13.30 tot 18.00 uur op Eén.


Lees ook:
De Warmste Week 2020 is van start gegaan

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers