Bekijk de allereerste beelden van 'Ferry'

zaterdag 13 maart 2021

Fans van de succesvolle 'Undercover'-reeks kunnen hun hart ophalen, want vandaag brengt Netflix zowel de teaser trailer als de eerste stills van de Netflix original film 'Ferry' naar buiten.

De film is een prequel van de serie en vertelt de backstory van Nederlands favoriete Brabander Frank Lammers alias Ferry Bouman en zijn Daan (Elise Schaap).


Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry.

Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…


Cast: Frank Lammers, Elise Schaap, Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Huub Stapel, Tim Linde, Yannick van de Velde, Maarten Heijmans, Olaf Ait Tami, Adison dos Reis, Bob Stoop, Juliette van Ardenne, Eva Laurenssen, Mike Weerts en Bram Blankestijn
Regisseur: Cecilia Verheyden
Productiemaatschappij: De Mensen
Producenten: Nico Moolenaar, Pieter van Huyck, Ivy Vanhaecke
Scenaristen: Bart Uytdenhouwen, Nico Moolenaar

'Ferry' is binnenkort exclusief op Netflix te zien.


Lees ook:
Netflix maakt cast bekend van Original film 'Ferry'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers