Bekijk de bikkelharde trailer van 'Mocro Maffia: Tatta'

vrijdag 21 april 2023
Foto: © Streamz 2023

Een nieuw hoofdstuk in de succesvolle reeks 'Mocro Maffia' komt eraan op Streamz. Vanaf 28 april 2023 is de film 'Mocro Maffia: Tatta' te zien. De film zal rond Tatta draaien, gespeeld door Robert de Hoog ('Sleepers').

In het vierde seizoen van 'Mocro Maffia' verdween die spoorloos na de ontvoering van Samira (Zineb Fallouk), de zus van Paus (Achmed Akkabi). De trailer licht alvast een tipje van de sluier op rond zijn mysterieuze verdwijning en toont waar 'Mocro Maffia' ondertussen voor bekend staat: keiharde en meedogenloze actie. Waarom en waar Tatta naartoe ging, ontdek je vanaf volgende week in de zestig minuten durende film 'Mocro Maffia: Tatta' op Streamz.



In de trailer is al te zien dat Tatta van plan is wraak te nemen op Paus en dat hij zijn broer uit een gevangenis in Hongarije wil halen om hem daarbij te helpen. Als het Tatta lukt om zijn broer vrij te krijgen, belanden ze daar direct in een wespennest dat hem verder weg van zijn doel brengt dan ooit. Lukt het Tatta om zich terug te vechten en wraak te nemen op Paus? De film 'Mocro Maffia: Tatta' verschijnt in aanloop naar het vijfde seizoen van ‘Mocro Maffia’, waarvan de releasedatum later bekend wordt gemaakt.

Na de heftige aanvaring van Tatta met Paus en de mislukte ontvoering van Paus’ zus Samira, wil hij zo snel en ver mogelijk vluchten met zijn gezin, met de buit die zijn criminele leven hem tot nu toe heeft opgebracht. Voordat hij kan vluchten, weet zijn Brabantse familie hem op te sporen. Na het vermoorden van zijn oom Cobus heeft Tatta namelijk ook bij zijn familie kwaad bloed gezet. En nog voordat Tatta er met zijn gezin vandoor kan gaan, gaat bij een aanslag alles - inclusief hun geld - in vlammen op. ​​

Met zijn rug tegen de muur rest hem nog maar één optie: Paus bestelen, die altijd als een broer voor hem was maar nu zijn grootste rivaal is. Want zo gaat het eraan toe in de bikkelharde wereld van 'Mocro Maffia'. Vlak voordat Tatta keihard door hem buiten spel werd gezet, stond Paus op het punt om via de haven van Antwerpen een lading van 2000 kilo cocaïne binnen te halen. En Tatta weet precies hoe de operatie van Paus in elkaar steekt.

Tatta weet ook dat hij in zijn eentje geen kans maakt en met zo goed als geen andere opties besluit hij om de hulp van zijn oudere broer Otto (Mads Wittermans) in te schakelen, die zijn dagen slijt in een gevangenis in Hongarije. Als het Tatta lukt om zijn broer vrij te krijgen, belanden ze daar direct in een wespennest dat hem verder weg van zijn doel brengt dan ooit. Lukt het Tatta om zich terug te vechten en wraak te nemen op Paus, ondanks de voorbereidingen die Samira, Tonnano (Khalid 'Ice' Alterch) en Ashraf (Saïd Boumazoughe) hebben getroffen?

'Mocro Maffia: Tatta' is vanaf 28 april te zien bij Streamz. De film 'Mocro Maffia: Tatta' zal naast de vier seizoenen van 'Mocro Maffia', de miniserie 'Komtgoed' en korte film 'Meltem' te zien zijn. Voor die laatste film mocht actrice Sinem Kavus afgelopen jaar nog een Gouden Kalf voor 'Beste Hoofdrol Korte Film' in ontvangst nemen. Later dit jaar verschijnt ook het vijfde seizoen van de populaire serie op Streamz.

Vanaf vrijdag 28 april is de film 'Mocro Maffia: Tatta' te zien bij Streamz. De film is geregisseerd door Victor D. Ponten en Joeri Holsheimer, geproduceerd door Fiction Valley en geschreven door Matthijs Bockting, Victor D. Ponten en Achmed Akkabi.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers