Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Streamz dramedyreeks 'Onderhuids'

dinsdag 11 april 2023
Foto: © Streamz 2023

In de nieuwe Streamz Original 'Onderhuids' kijken we binnen in een luxueuze beautykliniek waar de rich & famous zich mooier willen maken dankzij de professionele hulp van topchirurg Pierre Van Den Heuvel (Carry Goossens), zijn zoon Olivier (Jan Kooijman) en zijn team.

De achtdelige dramedy reeks is vanaf 17 mei 2023 exclusief te zien bij Streamz. Bekijk hier de eerste teaser.



Wanneer de jonge en ambitieuze Dr. Nisrine Iravani (Idalie Samad) haar opwachting maakt als nieuwe kracht, zet dit alles op zijn kop in de kliniek. Niet in het minst de wereld van Pierre’s zoon Olivier. Nisrine heeft heel andere toekomstplannen met de kliniek dan Olivier, die het op een dag zal moeten overnemen van zijn elitaire vader. In haar hoofd botst het meteen met de zoon van de baas, die in haar ogen alles in de schoot heeft geworpen gekregen, maar haar buik zegt iets anders.

Verdere hoofdrollen worden vertolkt door een getalenteerde cast waaronder actrice & zangeres Amaryllis Uitterlinden ('Ella'), Dries De Sutter ('Trouw Met Mij') en tot slot socialmediafenomenen Aaron De Groeve ('Thuis') en Elodie Gabias die hun acteerdebuut maken. Maak je ook klaar voor enkele verrassende cameo’s onder de patiënten. In de teaser zie je alvast (musical)acteur Jan Schepens en reality ster Pommeline Tillière ('Temptation Island') opduiken.

De Streamz Original 'Onderhuids' is een productie van Banijay Belgium. De achtdelige reeks is vanaf 17 mei 2023 volledig te zien bij Streamz.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers